از کجا بياريمش؟ از منوی بالای excel برين توی Format و در اونجا Conditional Formating رو انتخاب کنيد! (توجه کنيد که اول برين روی اون سلولي که مي خواهيد اين حالت را در آن اجرا کنيد! چون اين دستو تنها سلول يا سلولهای انتخاب شده را تغيير مي دهد)
حالا ين دستور چيکار مي کنه؟
فرض کنيد که يه جدول دارين که هر روز بايد به روز کنيد و مي خواهيد که قسمتهایي که حساس هستند و يا تموم شدن را با يک نگاه پيدا کنيد! مثلا اگر کاری OK شده کاملا با يه رنگ ديگه مشخص باشه! (خب حالا حتما ميگين که خوب مثلا ميريم سلول رو رنگ مي کنيم يا قلم رو رنگش رو عوض ميکنيم!!!) ولي نه! چون اينطوری هميشه به صورت خودکار همه سلولها آماده هستند که شما تا OK رو وارد کنيد به صورت خودکار رنگش عوض شود و حتي اگر قرار باشه يه چيز ديگه ای بنويسيد هم باز به صورت خودکار رنگ رو عوض مي کنه! مثلا بخواهين توی جدول OK و Not Complete به دو صورت مختلف ديده بشن!
برای اين کار بهترين راه Conditional Formating است. چون نه تنها يک ثابت رو مي تونه در نظر بگيره بلکه مي تونه فرمول يا حالتهای بزرگتر، کوچکتر، بين و چندين الت ديگه رو هم در نظر بگيره. و از همه مهمتر اينکه هر سلول تا سه تا condition رو مي تونه در نظر بگيره!

يه کاری که يه بار انجام داده بوديم اين بود که تاريخ پايان ويزاهای کارمندهايي که ماموريت بودن رو حساب مي کرديم و در يک نگاه مي فهميديم کي قراره ويزايش تموم بشه و بايد براش اقدام کرد!
فرض کنيد که توی يه جدول اسمها و تاريخ گرفتن و خاتمه ويزا باشه و در يک سلول تاريخ روز رو وارد مي کنيم... (که اينم مي تونه کاملا خودکار باشه) و سلولی جلوی هر اسم بود که با حساب اختلاف تاريخ خاتمه ويزا و تاريخ روز اگر به دو هفته مي رسيد سلول زرد رنگ و اگر به يک هفته مي رسيد قرمز رنگ مي شد!!!
به همين راحتي با باز کردن فايل خيلي سريع ديده مي شد که کي بايد برای تمديد ويزا بره!
مخلص
No comments:
New comments are not allowed.